annonse

Helt naturlig.

BON produktene er på naturligvis på min favorittliste. <3

BON produktene er på naturligvis på min favorittliste. <3

Jeg oppdaget BON produktene på min reise i Sør-Afrika.

Jeg oppdaget BON produktene på min reise i Sør-Afrika.

I sør-Afrika kom jeg over noen produkter jeg ble forelsket i.   Gleden min var stor når jeg fant disse vidunderlige BON produktene her i Norge i butikkjeden Enklere Liv.

Når jeg ikke bruker mine medisinske ZO skinhealth så er jeg stor fan av produkter som ikke inneholder annet enn pur natur. det er mange på markedet her og mye som ikke er så naturlig som det påstås, men BON produktene er vidunderlige!

Kroppsoljen er som flytende gull bestående av E-vitamin og kun naturlige oljer – ingen mineraloljer.  Jeg bare elsker den! Min sønn har naturlig tørr hud og særlig legger og jeg kan trygt la han smøre seg og ikke tenke på at han få i seg noe vi ikke vet effekten av.  Min venninne Zuzana som vet sine produkter falt pladask for oljene og skaffet seg de med en gang.

I sommerens sol er BON serumet et nydelig tilskudd til solvarmet og tørr hud.  Ansiktskremen er også verdt å testes ut da den gir veldig god hydrering.

Ha en deilig sommer folkens

Smil fra Mia <3

 

 

close