annonse

Snart er våren her. Jeg pusser opp.

 

Snart er våren her i all in gryende prakt 🙂

Min venninne Tone som er interiørstylist har hjulpet meg å plukke ut farger og mineralmalingen fra Pure Original dekker over slitte vegger og er meget lett å puste i.  Bak skap og i alle krinkelkroker var det støvete og det var minner.  Gammelt støv forsvant og minnene gråt jeg en skvett over.  Som jeg koser  meg i min ommøblerte stue og ikke minst på det vakre soverommet mitt som er blitt til min oase av drømmer og håp.

Huldra er bestekompis og til tider min sengevenninne 🙂

 

Å se tomme vegger, uten bilder og minner forteller at nye skal skapes.  Veggene er et lerret som skal nå farges av fremtiden min.  Jeg elsker mitt liv selv om det er skremmende i noen øyeblikk og det finnes tyngre stunder, men hvem sa at det skulle gå helt på skinner?

En herlig barnetegning fra Daniel ble funnet bak et skap. Den skal rammes inn.

Jeg tror at vi mennesker lett kan dikte hverandre inn i våre passende bilder fordi det er det enkleste, det er så mye lettere å ikke klare å se at du kanskje ikke er elsket på den måten du fortjener eller merke at du ikke klarer å elske slik du skal elske.  Det å elske er selve drivkraften i det å være menneske, vi må elske oss selv før vi kan elske noe annet.  Vi er skapt slik, det er det som former oss, det som driver oss videre til å ville leve, til å oppleve alt.

Vinduer og dører åpnes. I dag lufter jeg ut og jeg synes å kjenne en svak duft av vår og av alt som ligger å ulmer under jordskorpen.  Solen er kilden som begynner å gi fra seg bittelitt mer varme og jeg kjenner et underfundig smil komme fra mitt indre.   Livet er spennende.

Stortrives.

 

 

 

close