annonse

Inspirasjon til akkurat deg.

Stadig på vei.

Falske premisser er noe vi alle opplever til tider og det kan filleriste hele sjelen og skape et jordskjelv som forandrer platene i hele tilværelsen. Geografien blir aldri det samme igjen. Men i det nye landskapet som gror seg til er luften friskere og det som rører seg trenger å bli sett og dyrket slik at det nye som gror fram blir sunt og ikke blir skapt i kjølvannet av gamle tilgrodde stier.

Jeg tror at vi kan dikte tilværelsen slik vi ønsker det skal være, vi vil tilpasse hendelser og vi lukker våre øyne for det er mest behagelig eller vi ser ikke våre egne mønster som kommer fra tillærte «sannheter»   En god venninne av meg sa i dag at det er så mange kvinner som finner prosjekter de satser på som hele tiden gir næring til de falske premissene og da er det ikke lett å se hva det egentlig er en står i.  Faren for å leve på falske premisser er stor og fallhøyden er så ekkelt stor.  Alle kan velge sin egen vei og sin egen sannhet, sitt eget dikt, men en er det basert på løgner så vil det store fallet en gang tvinge seg fram.

Lev livet i ærlighet til deg selv og dine behov,  våg å se hvem du er på godt og på vondt.  Våren er her snart, det er en fin tid for en våroppussing og rydd opp i hva du vil med livet ditt.  Det er den viktigste jobben du har å gjøre.  Og aldri glem at det å leve et liv i sin egen sannhet gir et mangfold og det er grenseløst fabelaktig.
Fred
close