annonse

En superhero i hverdagen!

 

Her er jeg på farten til møter i en travel hverdag.

Jeg er frilanser noe som gir meg en til tider en uoversiktelig hverdag.  Jobb er noe som er uforutsigbart og derfor er det tidkrevende og selve jobbene er intense når de står på og det blir en god del kortere reiser. Men det aller viktigste i mitt liv er å være tilstede for Daniel som nå blir 13 år og trenger mammaen sin mer enn han tror eller vil.    Derfor bestemte jeg meg for å frigjøre noe av tiden  min med å få vaskehjelp.  Etter nøye vurdering av hvordan jeg skulle velge et firma som er solid og som er til å stole på så valgte jeg www.freska.no  De gir 5 kroner pr vask til kreftforeningen.  Etisk business er uten tvil fremtidens måte å drive business på og jeg liker at firmaet har en bevisst holdning.  Alle ansatte blir nøye vurdert og du får den samme hjelpen for hver gang du bestiller tjenester, noe som gir trygghet og ikke minst så er det effektivt da den ansatte blir kjent med huset ditt og vet hva som skal til for å gjøre en grundig jobb. Og de bruker miljø.- og allergivennlige rengjøringsmidler og alle renholderne er sikret sosiale goder. Det er greit å vite at det er ordnede forhold for alle involverte.

Her er superhero i full gang med jobben.

Husarbeid er så nødvendig for trivsel men det tar sin tid.   Jeg jobber mye hjemmefra og jeg merker at mange ganger tenker jeg litt for ofte på hva som burde vært gjort. Især når jeg solen begynner å bli sterkere og lyser inn i den lyse stuen min og viser absolutt alt støvet som så inn i granskauen samler seg så altfor fort. Det har sittet langt inne å betale for hjelp da jeg er vant med å ordne opp selv, men nå når det bare er meg som må ta de største hverdagsoppgavene så er det en stor avlastning.

For en deilig følelse å ikke se et støvfnuhgg eller hvite hundehår flyte fritt på mitt blanke kjøkken.

Det å komme hjem til et nyvasket hus gir jo en følelse av luksus og bringer meg tilbake til mitt barndomshjem hvor det var min mor som var datidens perfekte husmor som sørget for et rent og skinnende hus.  Så heldige vi var som kom hjem til grønnsåpelukt og følelsen av at nå er helgen her.  Takk og lov at vi har kommet oss videre og de fleste familier deler på oppgavene i en svært hektisk hverdag som nesten ikke henger sammen.  Jeg mener at hvis en avser de kronene i ny og ne og kjøper seg fri fra hverdagens nødvendige oppgaver så er det verdt det for å kunne bruke tiden sammen med familien.

En deilig vårfrisk hilsen fra renholderen fra Freska.

 

Det er super enkelt å bestille tjenesten freska.no på nett, og du velger selv om du ønsker å ha et fast abonnement eller om du gjør sånn som meg som bestiller vasking fra tid til annen. Du kan bestille vask her! 

Du får 50% rabatt på første vask ved bestilling av abonnement, med rabattkode: mia50 og 20% rabatt ved bestilling av en vask med rabattkode: mia20.

Gi hverdagen din litt mer frihet 🙂

 

 

close