annonse

Stakkars menneskeheten.  

 

Vi opplever grufulle terrorhandlinger som trigger frykt og stor sorg, noe som gjør at vi som ønsker fredfulle liv i samsvar med hverandre på tross av våre forskjeller føler forvirrelse og splittelse.  Så mye djævelskap som foregår gjør jo oss angstfylte istedenfor at vi skulle gått i en og samme retning mot et bedre og tryggere samfunn.

Midt i dette kaoset så tenker jeg på alle som holder denne kloden samlende og de vi møter alle og enhver hver dag.  Det er den personen som sender med deg et smil og en hyggelig kommentar etter du har stresset en hel arbeidsdag og barna skal bli hentet eller venter på sin middag og kravene etter dagens dyst er såvidt over.  De tålmodige helsearbeiderne som tar i mot oss når vi er nede for telling med syke barn eller du eller andre kjære har blitt alvorlig syke.  Frisøren som lytter til din frustrasjon, som er din hobbypsykolog og hudpleieren som steller din slitne hud og du føler deg så mye bedre etter en time som et luksusdyr.  Hva med han eller hun som du møter på veien i hverdagslivet som ser sliten ut men som allikevel alltid har et vennlig ord å si som får deg til å løse opp i et smil eller en liten latter.  

Transportarbeidere kjører lange strekninger for å levere oss altfor store mengder av varevalg og overskudd.  Vi lever i et stressende overskuddssamfunn og de fleste av oss har mat på bordet. Alle har vi våre liv og strever med vårt, ingen slipper unna utfordringene.  Men livene våre blir bedre når vi selv klarer å være et medmenneske med medfølelsen sittende i hovedsete og vi må jobbe bevisst hver dag med den grunnleggende tanke på likeverd.  Et ensomt menneske kan trenge akkurat din bevisste energi og den lille samtalen.  Vi alle har et ansvar for vi hører sammen for vi alle har de samme basale behov.  Vi er utrolig mange som holder troen oppe på at mennesket ikke bare er et skadedyr men har vilje til å elske og vil være empatiske.  Den energien er det som lyser opp den mørke siden av oss. Det må vi ikke glemme <3

Nettverk av godhet

 

SISTE FRA INSTAGRAM

@miagundersen_official
instagram-image instagram-image
close